Σφοδρή κακοκαιρία: Με τα βίας η προσγείωση της Sky Express στον αερολιμένα Χίου

Η χθεσινοβραδινή και αναπάντεχη κακοκαιρία έπληξε το νησί της Χίου δημιουργώντας κωλύματα τόσο στη μετακίνηση, όσο και στην πτώση ρεύματος σε οικίες. Το μεγαλύτερο φυσικά παράδοξο ήταν η προσπάθεια της Sky Express να επιχειρήσει τόσο την τέλεση του δρομολογίου όσο και την προσγείωση. Από παράπονα επιβάτη γνωστοποιήθηκε ότι ο πιλότος προσπαθούσε να ολοκληρώσει το δρομολόγιο, κατά το οποίο 20:00 μ.μ έφτασε στα Μεστά, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας επέστρεψε στην Αθήνα, έχοντας εν αναμονή τους 30 επιβάτες, και εν συνεχεία ξανά τέλεσε την ίδια πτήση μετά τα μεσάνυχτα φθάνοντας στη Χίο, και φέρνοντας εις πέρας την προσγείωση κατά τις 01:35 π.μ.

Να σημειωθεί, ότι η αεροπορική εταιρεία Aegean ακύρωσε την χθεσινή πτήση εξασφαλίζοντας τους επιβάτες της ασφάλεια και προσφέροντας τις ανέσεις ωσότου την πραγματοποίηση του δρομολογίου την επόμενη μέρα. Ο αγανακτισμένος επιβάτης που γνωστοποίησε το γεγονός, ενημερώνει ακόμη για την ταραχή που είχε προκληθεί στο αεροδρόμιο της Χίου καθώς η αεροπορική εταιρεία Sky Express δεν είχε θέσει σχετική ανακοίνωση με την εξέλιξη του συμβάντος, ενώ τόνισε την αδιάφορη συμπεριφορά του προσωπικού έναντι της ασφάλειας και άνεσης των επιβατών, που είχαν πληρώσει για να ταξιδέψουν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.